Medische Trainingstherapie – Revalidatietraining

Wat is Medische trainingstherapie?
Medische trainingstherapie is een onderdeel of verlengstuk van uw fysiotherapeutische behandelingen. Het heeft het doel de belastbaarheid van het lichaam te vergroten tot het niveau wat gewenst en haalbaar is. Een individuele benadering welke sterk verschilt van persoon tot persoon. De fanatieke sporter vereist een andere aanpak dan de persoon die al tevreden is wanneer hij zichzelf weer kan aankleden en wassen. Het gaat hierbij om het trainen van de conditie, de spierkracht, de balans en coördinatie, maar dan wel aansluitend op uw behoefte.

Wanneer kan Medische trainingstherapie helpen?
- Revalidatietraining voor of na een operatie: wervelkolom, heup, knie, enkel, schouder.
- Revalidatietraining met verschillende soorten (chronische) rugklachten en met (chronische) nek- of schouderklachten en nek gerelateerde hoofdpijnklachten.
- Hersteltraining na een sportblessure.

Wij bieden met onze revalidatietraining beweegprogramma’s aan in het bijzonder voor mensen met één of meerdere van de onderstaande klachten of aandoeningen.
– In beweging met COPD. Lees meer
– In beweging met Diabetes. Lees meer
– In beweging met aanhoudende – onverklaarbare lichamelijk klachten (SOLK) bijvoorbeeld fibromyalgie, chronische vermoeidheid, chronische rugklachten. Lees meer

Meld u direct aan voor Medische trainingstherapie