Ons team

Het Fysiotherapeutisch Centrum Wateringse Veld (FCWV) staat voor kwaliteit van zorg. Al onze fysiotherapeuten zijn geregistreerd bij de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG) en staan in het kwaliteitsregister. Beide registers staan garant voor de kwaliteit van het vak fysiotherapie. Het FCWV biedt u naast de reguliere fysiotherapie vele specialisaties. We hebben veel kennis en kunde in huis, waardoor u de beste behandeling krijgt. Wij stellen ons hieronder graag aan u voor.

Marijke Diekerhof

Marijke Diekerhof

Marijke Diekerhof

Fysiotherapeut
Master Sportfysiotherapeut
Master Orthopedische Manueel Therapeut.
Marijke is in 2003 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. In 2009 is ze afgestudeerd als Master Sportfysiotherapeut in Utrecht. Tijdens deze studie heeft ze o.a. onderzoek gedaan naar de effecten van tape of een brace na een enkel verzwikking. In 2014 heeft ze de Master opleiding Orthopedische Manuele Therapie afgerond in Utrecht. Haar specialiteit ligt in de behandeling van sportblessures en de behandeling van klachten aan de wervelkolom en klachten die daarmee samenhangen. Zoals hoofd-, nek- en rugklachten evt. met uitstraling naar armen of benen.
Marijke is aanwezig op de dinsdag, donderdag en vrijdag.
e-mailadres: mdiekerhof@fcwv.nl

Esmeralda Genemans

Esmeralda Genemans

Esmeralda Genemans

Haptotherapeut
Esmeralda is in 2000 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden. In 2002 heeft ze de tweejarige basisopleiding haptonomie afgerond aan de academie in Doorn. Sinds de start van het FCWV in 2004 is ze verbonden aan de praktijk.  Sinds 2008 is ze geregistreerd haptotherapeut. Naast haar haptotherapeutische werkzaamheden houdt zij zich met managementzaken van het fysiotherapeutisch centrum en het gezondheidscentrum bezig.
Esmeralda is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
e-mailadres: egenemans@fcwv.nl

Sebastiaan Heitkamp

Sebastiaan Heitkamp

Sebastiaan Heitkamp

Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut (SOMT)
Sebastiaan is afgestudeerd als fysiotherapeut in 2011. Inmiddels heeft hij in juli 2015 de opleiding Master Manuele Therapie afgerond aan de SOMT in Amersfoort. Met ervaring met (top-)sporters in combinatie met Manuele Therapie behandelt Sebastiaan veel schouderklachten, enkel/voetklachten en nekklachten.
Sebastiaan is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.
e-mailadres: sheitkamp@fcwv.nl

Tanja Janssen

Tanja Janssen

Tanja Janssen

Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut (SOMT)
Tanja is in 2005 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. In 2012 is ze afgestudeerd als Master manueel therapeut aan de SOMT in Amersfoort. Tijdens deze opleidingen heeft ze o.a. onderzoek gedaan naar patienten met heup en lage rugklachten. Door haar vorige werk als rugexpert is zij gespecialiseerd in wervelkolomgerelateerde klachten zoals: rug-, nek-, schouder-, lage rug-, en heupklachten. Zij heeft ook de cursus Dry Needling gevolgd.
Tanja is aanwezig op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
e-mailadres: tjanssen@fcwv.nl

Susanne Mezger

Susanne Mezger

Susanne Mezger

Fysiotherapeut
Master Psychosomatisch fysiotherapeut
Susanne is in 2008 afgestudeerd als fysiotherapeut in Leiden met als afstudeerrichting Stress en pijn. In 2013 is zij afgestudeerd als master Psychosomatisch fysiotherapeut in Utrecht. Tijdens deze opleiding heeft zij onder meer onderzoek gedaan naar chronische pijnklachten, onverklaarbare lichamelijke klachten en angst en paniekklachten. Ze heeft bijscholingen gevolgd voor mindfulnesstraining en ACT.  Haar specialiteit is het behandelen van chronische pijnklachten, langdurige stress en paniekklachten (de fysiek uitingen hiervan zoals bijvoorbeeld hyperventilatie, verhoogte spanning in de spieren, aanhoudende pijn.)
Susanne is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.
emailadres: smezger@fcwv.nl

Ward van Rijssen

Ward van Rijssen

Ward van Rijssen

Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut i.o. (SOMT)
Ward is in Groningen afgestudeerd als fysiotherapeut met de specialisatie ouderen (2015). Hij heeft op nationaal niveau gesport. Tijdens/na zijn studie heeft hij (top)sporters begeleid.  Momenteel volgt hij de master opleiding Manuele Therapie..
Ward is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
e-mailadres: wvanrijssen@fcwv.nl

 

Paula Stam

Paula Stam

Paula Stam

Fysiotherapeut
Master Geriatrie Fysiotherapeut i.o.
In 2012 is Paula afgestudeerd als fysiotherapeut in Amsterdam. Momenteel volgt zij de master opleiding Geriatrie om ouderen met gezondheidsproblemen nog beter te begeleiden. Paula behandelt zowel in de fysiotherapiepraktijk als bij mensen thuis.
Paula is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
e-mailadres: pstam@fcwv.nl

Daphne Stuiver

Daphne Stuiver

Daphne Stuiver

Fysiotherapeut
Manueel Therapeut
Longfysiotherapeut
Fysiotherapie bij spataderen rondom de zwangerschap
Echografie
Daphne is in 1990 afgestudeerd als fysiotherapeut in Amsterdam. Daarnaast is ze geregistreerd manueel therapeut (SOMT) en gediplomeerd als fysiotherapeut bij spataderen rondom de zwangerschap. Sinds de opstart van het FCWV in 2004 is zij verbonden aan de praktijk. Naast haar fysiotherapeutische, manueel-therapeutische en echo-werkzaamheden houdt zij zich met managementzaken van het fysiotherapeutisch centrum en het gezondheidscentrum bezig.
Daphne is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
e-mailadres: dstuiver@fcwv.nl

David Turenhout

Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut
Arbeid en bedrijfsfysiotherapeut
Longfysiotherapeut
Anderhalve lijns Fysiotherapeut
David neemt tot aan de zomervakantie 2017 waar in onze praktijk.
David is aanwezig op dinsdag en vrijdag.
e-mailadres: info@fcwv.nl

Miriam van der VeldePhotostudio G.J. Vlekke / Fotovak B.V. Phone  0031-174-241537 The Netherlands www.gerardjanvlekke.nl

Fysiotherapeut
Master Geriatriefysiotherapeut
Miriam is in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeut in Rotterdam. Sinds die tijd is ze werkzaam geweest als fysiotherapeut in de ouderenzorg. In 2011 is ze afgestudeerd als Master Geriatriefysiotherapeut in Utrecht. Naast haar werk als fysiotherapeut is ze sinds 2014 werkzaam als Hogeschooldocent aan de Masteropleiding voor geriatriefysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht. Miriam behandelt zowel in de fysiotherapiepraktijk als bij mensen thuis.
Miriam is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag
e-mailadres: mvdvelde@fcwv.nl

Inge de Vries

Fysiotherapeut
Master Manueel Therapeut (i.o) (OMT)
In 2013 is Inge afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Leiden. Na haar studie heeft ze de cursussen Medical Taping en Dry Needling gedaan. Vanaf september 2017 zal ze starten met de Master opleiding Orthopedische Manuele Therapie. Door zelf meerdere malen knieblessures te hebben gehad weet Inge veel van knieklachten af.
Inge is aanwezig op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag
e-mailadres: idevries@fcwv.nl

Fida Sanchez

Fida Sanchez

Fida Sanchez

Telefoniste/receptioniste
Fida verzorgt de secretariële ondersteuning bij het FCWV.
Fida is aanwezig van maandag t/m vrijdag.
e-mailadres: info@fcwv.nl