FysioFitness

Wat is FysioFitness?
Als u niet het massale van een sportschool wilt, maar wel deskundige begeleiding bij het sporten, dan is FysioFitness echt iets voor u. FysioFitness is namelijk een mooie combinatie tussen fysiotherapie en de sportschool.
FysioFitness is geen onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling. Wel kan het een uitstekend vervolg zijn op behandelingen die u heeft gekregen. Met FysioFitness kunt u namelijk in onze speciale oefenzaal met professionele trainingsapparaten werken aan uw gezondheid, belastbaarheid en conditie. FysioFitness is geschikt voor iedereen: jong en oud, in goede en in slechte conditie.

Hoe gaat FysioFitness?
Het begint met een intake en een starttest. Een starttest is een conditietest, maar ook een specifieke test van een onderdeel van uw lichaam, bijvoorbeeld de beweeglijkheid van uw benen. Na deze test maken we een persoonlijk oefenprogramma met u. Als u aan de slag gaat, meten we regelmatig of uw gezondheidsituatie verandert.
Een training duurt 50 minuten en kunt u meerdere keren per week doen. Onze medewerker die u begeleidt, is een fysiotherapeut met veel expertise.
FysioFitness vindt in groepsverband plaats. Per keer maakt u een afspraak voor de volgende keer. Zo garanderen wij dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft.

Fysiofitness wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Als u wel een medische indicatie heeft, komt u in aanmerking voor fysiotherapie wat wel uit uw aanvullende verzekering vergoed wordt.

Lestijden Oefenzaal / Fysiofitness

Tarieven Fysiofitness 

Meld u direct aan voor Fysiofitness