FysioFitness / SeniorenFitness

Wat is FysioFitness?
Als u niet het massale van een sportschool wilt, maar wel deskundige begeleiding bij het sporten, dan is FysioFitness echt iets voor u. FysioFitness is namelijk een mooie combinatie tussen fysiotherapie en de sportschool.
FysioFitness is geen onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling. Wel kan het een uitstekend vervolg zijn op behandelingen die u heeft gekregen. Met FysioFitness kunt u namelijk in onze speciale oefenzaal met professionele trainingsapparaten werken aan uw gezondheid, belastbaarheid en conditie. FysioFitness is geschikt voor iedereen: jong en oud, in goede en in slechte conditie.

Hoe gaat FysioFitness/ Seniorenfitness?
Het begint met een intake en een starttest. Een starttest is een conditietest, maar ook een specifieke test van een onderdeel van uw lichaam, bijvoorbeeld de beweeglijkheid van uw benen. Na deze test maken we een persoonlijk oefenprogramma met u. Als u aan de slag gaat, meten we regelmatig of uw gezondheidsituatie verandert.
Een training duurt 50 minuten en kunt u meerdere keren per week doen. Hij bestaat uit een warming-up, oefeningen op apparaten, grondoefeningen en tot slot een cooling down. Onze medewerker die u begeleidt, is een fysiotherapeut met veel expertise. Hij/zij voorziet u tijdens de training ook van persoonlijke adviezen.
FysioFitness vindt in groepsverband plaats. De grootte van de groep is maximaal acht personen. Per keer maakt u een afspraak voor de volgende keer. Zo garanderen wij dat u de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft.

Voor ouderen bieden wij een speciaal Seniorenfit groep aan, zodat onze fysiotherapeut aan deze groep extra aandacht besteedt. Deze groepsgrootte is dan ook maximaal vijf personen.
Naast dit alles is het mogelijk om één keer per maand gratis gebruik te maken van het fysiotherapeutisch spreekuur. Dit bieden wij aan om eventuele klachten verder te bespreken.
Wij beschikken over een kleedruimte met kluisjes. Na afloop van uw training kunt u gebruikmaken van onze douche die grenst aan de oefenzaal.

Fysiofitness wordt niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Als u wel een medische indicatie heeft, komt u in aanmerking voor Medische Trainingstherapie wat wel uit uw aanvullende verzekering vergoed wordt.

Lestijden Medische training / Fysiofitness

Tarieven Fysiofitness / Seniorenfitness

Meld u direct aan voor Fysiofitness of Seniorenfitness